Reklám hímzett törölközők
Összetétel:
100 % pamut
Súly:
400 gr/m2
Méretek:
50 x 100 cm   750.- Ft/db nettó
 
70 x 140 cm   1090.- Ft/db nettó

 

 

A törölköző csomagolható fóliába vagy díszdobozba. Az árak 10 db-tól értendők.

A hímzett törölközők a céges nyaralóban is hasznosak!

Sok vállalatnak van saját nyaralója egy szép üdülőben, ahol a cég alkalmazottai pihenhetnek, és eltölthetik a jól megérdemelt szabadságukat, amikor kedvük tartja. Egy céges nyaralóban szokás a cég emblémájával ellátott használati tárgyakat hagyni, amik jelzik, hogy milyen ingatlanról van szó, illetve a nyaralók számára otthonosabbá teszik a helyet.

A törölközők is ilyen hasznos dolgok. Amennyiben szeretne saját, céges, hímzett törölközőket készíttetni, hogy a céges nyaralóba kitegyék azokat, mi tudunk segíteni! Rendeljen hímzett törölközőket a kívánt mennyiségben és rövidesen elkészítjük azokat! Mire elérkezik a szezon, vadonatúj, logóval ellátott hímzett törölközők kerülnek majd a céges nyaralóba.

A törölközőket is ki tudja választani nálunk, méret és szín szerint, amiket mi a megrendelt szöveggel és mintával látunk el. A kész törölközők sokáig használhatóak, a minőségi kivitelezésnek köszönhetően. A hímzett törölközőkről kollégáink részletesebb felvilágosítással is szolgálnak, ha felkeres minket a megadott elérhetőségeink egyikén!

Hímzett törölközőket minden szálláshelyre!

Szálláshelyet üzemeltet? A teljes körű, színvonalas szolgáltatások biztosítása elengedhetetlen annak érdekében, hogy a vendégei pozitív értékeléseket adjanak a vállalkozásáról, és vissza is térjenek, ha úgy adódik. Manapság a tisztaság és a kényelem a legfontosabbak, de emelheti a hely színvonalát egyedi kellékekkel is, például hímzett törölközőkkel.

Csupán egy logóra van szükség, de akár a szálláshely neve is megteszi, amit törölközőre hímeztethet, és vendégei más szemmel tekintenek majd az Önnél töltött időre! Keressen fel bennünket bizalommal, és válasszon törölközőink közül, majd adja le megrendelését, és hamarosan exkluzív, hímzett törölközőkkel láthatja el szálláshelyét!

Tekintse meg referenciáinkat, majd vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, és beszéljük meg megrendelése részleteit! Kollégáink az esetlegesen felmerülő kérdései esetén is várják hívását!

Céges hímzett törölközők munkahelyi használatra is!

A törölköző olyasmi, amit minden nap használunk, amit magunkkal viszünk a strandra és az uszodába, utazáshoz is. A segítségével tudunk tisztálkodni, szárazra törölni a bőrünket, kellemesebb fekhelyet biztosítani a napozáshoz. A legjobban mindenki a saját törölközőjét szereti használni, hiszen ez higiéniai szempontból is fontos.

A munkahelyen is fontos a saját törölköző használata, különösen akkor, ha a dolgozóknak szükségük van a rendszeres tisztálkodásra a munkakörülmények vagy a magas higiéniai követelmények miatt. Keressen fel minket bizalommal, és rendeljen hímzett törölközőt tőlünk céges használatra! Amennyiben minket választ, garantáltan minőségi, céges arculathoz is illeszkedő törölközőket oszthat szét az alkalmazottai között. A hímzett törölközők készülhetnek logóval, szlogennel, de akár nevekkel ellátva is. A rendeléshez természetesen törölközőt is biztosítunk, méghozzá a kiválasztott színben, erre hímezzük a megrendelt mintát, illetve szöveget.

Biztosítson céges hímzett törölközőt az alkalmazottainak, amivel arculathoz illő kiegészítővel tudja bővíteni a munkahelyi kellékek készletét!

Ajándékozza meg beosztottait karácsonykor hímzett törölközővel!

Hamarosan ismét itt a karácsony, amikor nem csak a családtagok ajándékozzák meg egymást, de a munkahelyeken is egyre gyakoribb az ajándékok osztása. Amennyiben Ön is szeretne örömet okozni dolgozóinak, rendeljen hímzett törölközőket karácsonyra!

Érdemes már most leadnia a megrendelését, hiszen hamar itt a december vége, és a szabadságok miatt már jóval az ünnep előtt le kell bonyolítani a céges karácsonyi ünnepséget. Abban az esetben még inkább igaz ez, ha sok kollégának szeretne hímzett törölközőt ajándékozni, hiszen a nagy mennyiségek elkészítése hosszabb időt vesz igénybe, és egyre több cégvezető veszi igénybe szolgáltatásainkat, hiszen termékeink minősége kiváló, az áraink pedig kedvezőek. Gondolkodjon előre, és rendelje meg már most kollégái karácsonyi ajándékát!

Amennyiben kérdése lenne hímzett törölközőinkről, vagy a rendelés menetéről, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

Praktikus reklámajándék? Válassza a hímzett törölközőket!

Ha egy cég szeretne kedveskedni ügyfeleinek, manapság már többféle reklámajándék közül válogathat a vezetőség. Sok vállalkozó mindenképp értékes és praktikus meglepetést szeretne átnyújtani, hiszen így tudják meghálálni az ügyfelek hűségét. Ha cégvezetőként Ön is ilyen meglepetésben gondolkodik, válassza a hímzett törölközőket!

A hímzett törölközők tökéletesen megfelelnek az elvárásoknak: mindenki számára hasznosak és igényes kidolgozottságuknak köszönhetően értékesek, az ügyfelek biztosan örülni fognak ezeknek a reklámajándékoknak.

A hímzett törölközőket adhatja bármilyen alkalomból. Legyen szó promócióról, rendezvényről, karácsonyról, termékeinkkel biztosan sikert arathat az ügyfelek körében. A hímzett törölközőkkel bárhova könnyedén eljuthat vállalkozása híre, így egyúttal a cégnek valóban hatékony reklámot tud majd biztosítani.

Tapasztalja meg Ön is ezeknek a reklámajándékoknak az előnyeit: rendelje meg cége logójával a hímzett törölközőket, ehhez pedig vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!